Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα...

Κάποιοι όμως, δε "μασάνε". Την Κυριακή 6/9 που ανεβήκαμε τελευταία φορά πριν τις βροχές, στις 2 το μεσημέρι, στρίβοντας δεξιά πριν την Καρδιά ένα γαλάζιο αυτοκίνητο ήταν σταματημένο με ανοικτές τις πόρτες που βρίσκονταν από την πλευρά της πλαγιάς. Συνειδητοποιήσαμε, προσεγγίζοντας με το αυτοκίνητο, ότι ήταν ένας 45-ρης, ψιλοφαλακρός, ολόγυμνος, μπρούμυτα, μάλλον πάνω σε κάποια γυναίκα στο πίσω κάθισμα, ο οποίος καθώς κατεβαίναμε έκρυβε το κεφάλι του όσο χαμηλότερα μπορούσε, ενώ τα γυμνά πισινά του διαγράφονταν ξεκάθαρα...
Αυτό περιγράφεται και διαφορετικά: παράνομο ζευγάρι πάει στα καμένα στην Πεντέλη, πιστεύοντας ότι δεν θα περάσει κανείς για κυριακάτικη βόλτα μέρα - μεσημέρι στο ανύπαρκτο πια δάσος (εθελοντές για τα ζώα, τι είναι αυτό;), και έχει τόση λαχτάρα για σεξ, που αδιαφορεί για τα αποκαΐδια των δένδρων και τις οσμές στάχτης και αποσύνθεσης των νεκρών ζώων που κατακλύζουν την περιοχή.
Αποκτήνωση; Τσιπιά; Βίτσιο; Τι να πει κανείς, ζουν ανάμεσά μας, και πετάνε και τα σκουπίδια τους έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δασοβιοκοινοτητα - Φ.Ε.Κ. 84/17-4-2001/Τ.Α.

‘Ως δάσος ή δασικό οικοσύστημα νοείται το οργανικό σύνολο άγριων φυτών με ξυλώδη κορμό πάνω στην αναγκαία επιφάνεια του εδάφους, τα οποία, μαζί με την εκεί συνυπαρχουσα χλωρίδα και πανίδα, αποτελούν μέσω της αμοιβαίας αλληλεξάρτησης και αλληλοεπίδρασής τους, ιδιαίτερη βιοκοινότητα (δασοβιοκοινότητα) και ιδιαίτερο φυσικό περιβάλλον (δασογενές). Δασική έκταση υπάρχει όταν στο παραπάνω σύνολο η άγρια ξυλώδης βλάστηση, υψηλή ή θαμνώδης, είναι αραιά.