Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Για ποια σταθερότητα μας μιλάτε κ. Σαμαρά;

Γνωρίζει κανείς από εμάς, ακριβώς, τι εμπορεύεται το ΤΑΙΠΕΔ; Γνωρίζετε ότι πωλείται η Ελαφόνησος της Λακωνίας, η Αχιβαδολίμνη της Μήλου, ο Άγιος Προκόπιος της Νάξου, η... μισή Ρόδος, παραλίες σε Χαλκιδική, Ηλεία, παντού, σε όλη τη χώρα -ακόμα και στη μικρούλα την Ηρακλειά- τα Ξενία, όλες οι εγκαταστάσεις και υποδομές ύδρευσης που πλήρωσαν οι παππούδες και οι γονείς μας, τα αεροδρόμια, αυτοκινητόδρομοι, η ΔΕΗ - ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό.
Το ΤΑΙΠΕΔ, ο καλός χασάπης της κυβέρνησης και της Τρόικα, κόβει σε κομμάτια την Ελλάδα και την ξεπουλάει στο όνομα της σταθερότητας (;), ενώ ο κρατικός μηχανισμός με επικεφαλής τον κ. Στουρνάρα, αλλάζει κατά βούληση και τη νομοθεσία της χώρας - βλ. ν/σ για τους αιγιαλούς για να εξυπηρετήσει το ξεπούλημα.

Πόσο πάει, αλήθεια; Πόσο πωλείται η αξιοπρέπεια; 
Και τελικά, για ποια σταθερότητα μας μιλάτε κ. Σαμαρά; Εδώ αλλάζει όλος ο κόσμος μας.

Οι λίστες της ντροπής: 
http://www.hradf.com/sites/default/files/attachments/properties-lot-a-el.pdf
http://www.hradf.com/sites/default/files/attachments/properties-lot-b-el.pdf
http://www.hradf.com/sites/default/files/attachments/properties-lot-c-el.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δασοβιοκοινοτητα - Φ.Ε.Κ. 84/17-4-2001/Τ.Α.

‘Ως δάσος ή δασικό οικοσύστημα νοείται το οργανικό σύνολο άγριων φυτών με ξυλώδη κορμό πάνω στην αναγκαία επιφάνεια του εδάφους, τα οποία, μαζί με την εκεί συνυπαρχουσα χλωρίδα και πανίδα, αποτελούν μέσω της αμοιβαίας αλληλεξάρτησης και αλληλοεπίδρασής τους, ιδιαίτερη βιοκοινότητα (δασοβιοκοινότητα) και ιδιαίτερο φυσικό περιβάλλον (δασογενές). Δασική έκταση υπάρχει όταν στο παραπάνω σύνολο η άγρια ξυλώδης βλάστηση, υψηλή ή θαμνώδης, είναι αραιά.